Ons team

Ember law firm is een innovatief kantoor in Rotterdam. Onze cliënten (zowel ondernemers als particulieren) komen uit het binnen- en buitenland. Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken over Werk & Inkomen, Buren & Wonen, Aankoop & Garantie en Incasso & Schade. Wij hebben één doel: de beste oplossing voor u bereiken.

Ons team van juristen adviseert u zodat u weet waar u aan toe bent, vraagt u om aanvullende informatie en regelt uw juridische zaken namens u. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen. Wilt u kennis maken met ons?

Ember-Members hebben toegang tot leerzame video’s, kunnen workshops gratis bijwonen, juridische modelcontracten met korting downloaden en diensten met korting afnemen.

Jurist | Legal advisor

Zishan Hussain

Zishan Hussain is oprichter en eigenaar van Ember law firm. Een (internationale) juridische praktijk, gevestigd in Rotterdam.

Zishan wordt vaak ingezet als in-house jurist voor verschillende ondernemers. De juridische zorgen worden daarmee volledig uit handen genomen. 

Zishan adviseert en procedeert over o.a. de volgende onderwerpen: arbeidsrecht algemeen, salaris, Wet verbetering Poortwachter, verzuim en re-integratie, ontslag, algemene voorwaarden, contracten, aansprakelijkheid en incasso.

Administratie

Robina Butt

Robina Butt studeert fiscaal recht en regelt de backoffice van Ember law firm.

Robina verzorgt de administratieve handelingen voor de collega’s.  Van opdrachtbevestigingen en machtigingen tot aan het indienen van (proces)stukken. De administratieve zorgen voor de juristen worden door Robina volledig uit handen genomen. Abedel Shaik Soeltan - Jurist Rotterdam | Ember Law Firm

Jurist | Legal advisor (extern)

Abedel Shaik Soeltan

Abedel Shaik Soeltan is oprichter en eigenaar van Palmleaf Budgetbeheer & Juridisch advies.

Abedel is een externe samenwerkingspartner en wordt regelmatig ingezet in zaken waar cliënten met schulden (dreigen te) zitten (budgetbeheer). 

Abedel adviseert en procedeert over o.a. de volgende onderwerpen: arbeidsrecht algemeen, salaris, Wet verbetering Poortwachter, verzuim en re-integratie, ontslag, algemene voorwaarden, contracten, aansprakelijkheid en incasso.

Kavita Kalloe - Jurist Rotterdam | Ember Law Firm

Jurist | Legal advisor

Kavita Kalloe

Kavita Kalloe is als freelance jurist werkzaam bij Ember law firm en adviseert over verschillende onderwerpen.

Kavita is een gedreven jurist en houdt van duidelijke afspraken. Kavita helpt cliënten bij het opstellen van verschillende juridische documenten. 

Kavita adviseert en procedeert over o.a. de volgende onderwerpen: arbeidsrecht algemeen, salaris, oprichting bedrijf, ontslag, algemene voorwaarden, contracten en aansprakelijkheid.

Sjors van den Ende - Jurist Rotterdam | Ember Law Firm

Jurist | Legal advisor (extern)

Sjors van den Ende

Sjors van den Ende is als externe samenwerkingspartner verbonden aan Ember law firm.

Sjors wordt regelmatig ingezet in zaken waar cliënten met vragen zitten over juridische documenten, ondernemingsrechtelijke vraagstukken en huurkwesties. 

Sjors adviseert en procedeert over o.a. de volgende onderwerpen: arbeidsovereenkomsten, salaris, contractenaansprakelijkheid en incasso.

Javesson Franca - Jurist Rotterdam | Ember Law Firm

Boekhouder

Javesson Franca

Javesson Franca is mede-oprichter en mede-eigenaar van Expert in Finance.

Javesson is een externe samenwerkingspartner en heeft een kantoor dat inmiddels  is uitgegroeid tot een boekhoud en financiële administratief adviesbureau.

Javesson regelt de volledige administratie (inclusief salarisadministratie) voor cliënten.

Roy Verhulst - Jurist Rotterdam | Ember Law Firm

Arbo specialist

Roy Verhulst

Roy Verhulst is de CEO van People & Payment en gespecialiseerd in de arbodienstverlening.

Roy is als externe samenwerkingspartner verbonden aan Ember law firm en  is een vooruitstrevende full service dienstverlener voor bedrijven met personeel (mkb). Roy’s focus ligt op het volledig ontzorgen van werkgevers bij salarisverwerking, verzuimbegeleiding en HR

Register Casemanager

Said Mohammadi

Said Mohammadi is directeur en Register Casemanager Crov® van People & Payment.

Said is als externe samenwerkingspartner verbonden aan Ember law firm en  is een vooruitstrevende full service dienstverlener voor bedrijven met personeel (mkb). Said’s focus ligt op het volledig ontzorgen van werkgevers bij salarisverwerking, verzuimbegeleiding en HR

WERKEN BIJ EMBER LAW FIRM?

Maak deel uit van ons team!

Wij zijn met enige regelmaat opzoek naar ZZP’ers, stagiaires, werkstudenten en starters. Houd vooral onze vacatures in de gaten!

Onze normen en waarden:

 • Partijdig
  Wij handelen altijd in het belang van onze cliënt.
 • Integer
  Wij schetsen een realistisch beeld van de procedure en zijn transparant in de kosten.
 • Vertrouwelijk
  Alles wat u met ons bespreekt, wordt vertrouwelijk behandeld.
 • Deskundig
  Onze juristen beschikken samen over meer dan 50 jaar aan kennis.