Veelgestelde vragen

Word lid en ontwikkel jezelf tot een pro zzper of krijg toegang tot de antwoord op al je juridische vragen.

Hieronder leest u de meestgestelde vragen en onze antwoorden.

 

Voor eenmalig juridisch advies kunt u ons telefonisch bereiken op 085 303 8277.

Bij ons zijn kennismakingsgesprekken gratis en geheel vrijblijvend. U betaalt bij ons vanaf het moment dat wij dossieronderzoek verrichten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het lezen van contracten en e-mails.

Ja, dat is zeker mogelijk! Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij via Zoom, Microsoft Teams of Skype een videogesprek met u houden.

Een zaak met spoed oppaken is in beginsel mogelijk*. Of het daadwerkelijk kan is afhankelijk van de drukte. U kunt uw (spoed)opdracht het beste telefonisch of per e-mail aan ons voorleggen. Wij laten u vervolgens weten of wij uw zaak met spoed kunnen oppakken.

* Voor spoedzaken brengen wij 25% spoedtoeslag in rekening.

Ja, dat is op afspraak mogelijk. U bent welkom op een van onze locaties. Onze locaties vindt u ook onder het kopje kantoren. U dient wel rekening te houden met onze Coronaproof-veiligheidsregels.

In sommige gevallen kunnen wij met u een betalingsregeling treffen. Hieraan verbinden wij mogelijk wat voorwaarden.

Zo gaan wij een betalingsregeling met u aan als het gaat om een vordering van minimaal €600,00. De betaling mag u vervolgens in maximaal 3 termijnen aflossen.

U kunt hierom verzoeken door contact op te nemen met onze afdeling administratie via info@lwzjuristen.nl. Vermeld in het onderwerp altijd uw dossiernummer.

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:00 Zaterdag & Zondag: Gesloten
085 – 303 8277

E-mail ons

Je krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie: contact opnemen