Juridische bijstand toegankelijk: stukken goedkoper en in ‘normaal’ Nederlands

Onze arbeidsrecht juristen staan zowel werkgevers als werknemers bij en hebben ervaring met:

  • Opstellen van: arbeidscontracten, bonusregelingen, contracten management, personeelshandboek, verzuimbeleid;
  • Vragen over ziekte of verzuim: loonopschorting, loonstop, Ziektewet-uitkering, WW-uitkering;
  • Ontslag: op staande voet, met wederzijds goedvinden / VSO, via de kantonrechter of het UWV;
  • Procederen: loonvordering, ontslag aanvechten.

 

U kunt gebruikmaken van diverse mogelijkheden:

Word lid en ontwikkel jezelf tot een pro zzper of krijg toegang tot de antwoord op al je juridische vragen.

Ember-Members hebben toegang tot leerzame video’s, kunnen workshops gratis bijwonen, juridische modelcontracten met korting downloaden en diensten met korting afnemen.

Wij komen op voor uw belangen, zonder dat u het stuur over de situatie verliest. Wij schikken een juridische procedure als dat verstandig is, maar gaan het gevecht aan in de rechtszaal als dat noodzakelijk blijkt. Standvastig. Wij benoemen pijnpunten als dat u helpt en nemen u mee de juridische uitgangspunten van uw situatie te vinden.

De juristen van Ember law firm verlenen juridisch advies en bijstand aan zowel werkgevers als werknemers.

Meer lezen? Klik dan vooral door:


NIEUW:

Naast juridisch advies en bijstand, bieden wij werkgevers ook HRArbo diensten aan en bieden begeleiding aan en hulp voor het afsluiten van een relevante Verzuimverzekering (=vergoedt de kosten van de loondoorbetalingsverplichting die u als werkgever heeft, wanneer uw werknemer ziek is). Op die manier ontzorgen wij werkgevers op het gebied van Legal én HR én Arbo, en krijgt de werknemer begeleiding van A tot Z. Er wordt van alles gedaan om de relatie goed te houden en de werknemer in de eigen (of vervangende) functie terug te laten keren.

Geïnteresseerd in deze dienst? Plan een afspraak of neem contact op!

U kunt hieronder kiezen uit de vier onderwerpen:

Arbeidsovereenkomst

Salaris

Ziekte en HR

Ontslagrecht

In-house jurist abonnementen

Juridisch Starter

v.a. € 149,00 per maand

Juridisch Basis (MKB)

v.a. € 449,00 per maand

Juridisch Medium (MKB)

v.a. € 529,00 per maand

Onbeperkt advies

€ 75,00 per maand

Veelgestelde vragen

Voor eenmalig juridisch advies kunt u ons telefonisch bereiken op 085 303 8277.

Let op: hier zijn kosten aan verbonden (150,00EUR excl. 21% BTW). Wij geven geen gratis juridisch advies. Pas nadat u als relatie bent aangemaakt in ons cliëntenbestand en de factuur heeft betaald, zullen wij uw vraag inhoudelijk behandelen. 

Bij ons zijn kennismakingsgesprekken gratis en geheel vrijblijvend. U betaalt bij ons vanaf het moment dat wij dossieronderzoek verrichten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het lezen van contracten en e-mails.

Wij geven uit principe éénmaal aan dat stukken niet kosteloos worden gelezen. Dringt u aan en wilt u toch dat wij iets voor u lezen, dan rekenen wij vanaf dat moment ons geldend uurtarief.

Ja, dat is zeker mogelijk. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij via Zoom, Microsoft Teams of WhatsApp een videogesprek met u houden. Dit geldt ook voor een kennismakingsgesprek.

Een zaak met spoed oppaken is in beginsel mogelijk. Dit betekent dat een actie binnen 48 uur noodzakelijk is. Of het daadwerkelijk kan is afhankelijk van de drukte. U kunt uw (spoed)opdracht het beste via e-mail aan ons voorleggen. Wij laten u vervolgens weten of wij uw zaak met spoed kunnen oppakken.

Voor spoedzaken brengen wij 25% (spoed)toeslag in rekening.

Ja en nee. In sommige gevallen kunnen wij met u een betalingsregeling treffen. Hieraan verbinden wij mogelijk wat voorwaarden.

Zo gaan wij een betalingsregeling met u aan als het gaat om een vordering van minimaal €600,00 exclusief 21% BTW. De betaling mag u vervolgens in maximaal 3 (maand)termijnen aflossen. U kunt hierom verzoeken door contact op te nemen met onze afdeling administratie via admin@emberlawfirm.nl. Vermeld in het onderwerp altijd uw dossiernummer (begint met D). 

Een betalingsregeling is niet mogelijk als het gaat om verschotten (kosten van derden, zoals (gerechts)deurwaarders, de rechtbank of andere deskundigen die wij ten behoeve van uw zaak hebben of moeten inschakelen.