Diensten en tarieven.

Ember-Members hebben toegang tot leerzame video’s, kunnen workshops gratis bijwonen, juridische modelcontracten met korting downloaden en diensten met korting afnemen.

In-house Jurist abonnementen

Heeft u voor langere tijd juridisch advies en juridische bijstand nodig? Dan is een huisjurist voor een vast bedrag per maand iets voor u.

Het in-house jurist abonnement biedt u continu toegang tot uw eigen team van juristen. U kunt bellen, e-mailen of Whatsappen om een (eenvoudig) juridisch vraagstuk voor te leggen. Daarnaast kunt u ook uw contracten en brieven laten controleren of opstellen

Om het plaatje af te maken zit er ook een incasso-service in het abonnement. U hoeft hiermee geen incassobureaus meer in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw debiteur in gebreke wordt gesteld en de mogelijkheid krijgt om over te gaan tot een vrijwillige betaling. Als wij zien dat in het buitengerechtelijk traject geen oplossing zal worden bereikt, dan zal er per geval gekeken worden of een procedure bij de (kanton)rechter kans heeft. Uitsluitend niet-betwiste vorderingen vallen onder dit abonnement. Voor betwiste vorderingen geldt het uurtarief, verrekend met de korting. Ook de kosten voor het procederen (inclusief voorbereidende werkzaamheden) vallen buiten het abonnement. In dat geval hanteren wij een lager tarief (de korting), zodat kosten in verhouding blijven. Bovendien zullen wij proberen om de kosten zo veel mogelijk op de debiteur te verhalen.

Strippenkaart pakketten

Als ondernemer krijgt u meer grip op de uren voor juridisch advies en juridische bijstand die u afneemt bij ons. U bepaalt hoeveel uren u afneemt en krijgt inzicht in hoeveel uren u nog kunt gebruiken. Wij bieden 2 soorten strippenkaarten aan.

Hoe werkt het?

U kiest één van de 2 strippenkaarten waarmee u verzekerd bent van deskundig juridisch advies voor uw onderneming. Dat juridisch advies kunnen wij online of fysiek op locatie geven. U heeft te allen tijde inzicht in de door ons gemaakte uren. Bijvoorbeeld uren van onze arbeidsrecht jurist voor begeleiding tijdens een re-integratietraject of het controleren van overeenkomsten en voorwaarden. Of denk aan uren gemaakt voor het incasseren van vorderingen of het schrijven van juridische brieven.

Soorten abonnementen en pakketten

1. In-house jurist abonnementen

Juridisch S

Juridisch M

Juridisch L

Basistarief € 68,00 per maand

Basistarief € 390,00 per maand

Basistarief € 780,00 per maand

2. Strippenkaart pakketten

Strippenkaart M (7,5 uur)

Strippenkaart L (15 uur)

€ 1.300,00

€ 2.500,00

Boekhouding, Arbo en Verzekeringen

Boekhouding

Arbo

Verzekeringen

Achterstanden wergwerken
Bent u opzoek naar een accountant én coach die met cliënten niet alleen naar het verleden kijkt, maar stuurt op de toekomst en ontwikkeling van uw bedrijf? Schakel ons in dat geval in om uw boekhouding te regelen!

Kosten: vanaf € 100,00 excl. 21% BTW p.m.

Verzuimbegeleiding
Als een werknemer vanwege ziekte tijdelijk uit de roulatie is, zorgt dat zelden voor problemen. De problemen ontstaan vrijwel altijd als er meer speelt dan ziekte alleen. Bijvoorbeeld als een werknemer naast ziekte ook kampt met privé problemen. Er een conflict op het werk speelt. Of wanneer een werknemer er eigenlijk geen zin meer in heeft.

Ervaren casemanager
Wij bieden u een arbodienst aan met bedrijfsartsen die stelling durven te nemen. Onze ervaren casemanagers helpen u om het langdurig verzuim in goede banen te leiden en nemen u veel werk uit handen. Zodat u zich kunt blijven focussen op uw bedrijf en zich geen zorgen hoeft te maken over de re-integratie van uw zieke werknemer.

Laag ziekteverzuim
Onze aanpak werkt. Het ziekteverzuim onder onze klanten is de laatste jaren stabiel onder de 2%. Dat is ongeveer de helft van het landelijk gemiddelde. Goed voor ons, maar vooral goed voor u en uw werknemers.

Onze consultant kan voor onze cliënten de volgende verzekeringen afsluiten:

  • Autoverzekering (car insurance)
  • Aansprakelijkheidsverzekering (beroep)
  • Aansprakelijkheidsverzekering (bedrijf)
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering (ZZP / MKB)
  • Inventarisverzekering
  • Verzuimverzekering (werkgevers)

 

Staat de verzekering die u zoekt niet in dit lijstje? Neem dan toch even contact op. Waarschijnlijk kunnen wij u verder helpen.

 

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:00 Zaterdag & Zondag: Gesloten
085 – 303 8277

E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contact opnemen