Rechtsbijstand abonnement
Winnaar:
Business Excellence Awards 2022
Best Labour law & Debt collection advisors 2022 - BeNeLux

Rechtsbijstand abonnement

Home / Rechtsbijstand abonnement

Hoe werkt het?

Van tijd tot tijd een juridische vraag die u aan onze juridische specialisten wilt kunnen stellen?
Voor € 26,00 (inclusief btw) per maand kan dat!

Of het nu over de garantietermijn van uw wasmachine gaat of over een arbeidsconflict met uw werkgever of bijvoorbeeld als u problemen heeft met geluidsoverlast van uw buren. Wij helpen u bij vragen over juridische problemen. Dat doen wij op de gebieden werk en inkomen, aankoop en garantie, incasso en schade en, als laatste, buren en wonen.

Ons juridisch advies geven wij onder meer op de gebieden arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht of incassorecht. Als dat moet schrijven wij juridische brieven. Procederen in de rechtszaal zit niet in dit abonnement. Wel ontvangt u een korting van 10 % op ons uurtarief als u ons inschakelt voor verdere juridische stappen. 

Ik wil een abonnement voor juridisch advies!

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten
085 – 303 8277


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contact opnemen

Wat mensen van ons vinden

Ons team van juristen adviseert u zodat u weet waar u aan toe bent, vraagt u om aanvullende informatie en regelt uw juridische zaken namens u. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen.

5.0
Zishan is een zeer bekwame jurist die mij heeft geholpen met niet één, maar twee zaken. Dit heeft Zishan ontzettend professioneel en vlot afgehandeld voor mij. Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Zishan was dat hij meteen begreep wat mijn problemen waren en mij verschillende opties gaf. Ik ben zeer tevreden over de ongelofelijk aangename samenwerking met Zishan!

Aryana

10-11-2021

Google
5.0
Zishan is een zeer bekwame professionele arbeidsrecht advocaat. Bij mijn casus alleen telefonisch en via mail contact gehad, desondanks ontzettend goed contact. Vriendelijk en toont begrip voor je situatie. Nam al het contact met de werkgever over, waardoor ik er wat minder zorgen van had. Erg blij dat ik voor dit advocatenkantoor heb gekozen! Heel erg bedankt Zishan!

Pasanbra

02-01-2022

Google