Legal + Finance
Juridische advies én uw financiële administratie op orde. Wij bieden de combinatie aan in een vast abonnement voor vanaf € 400,00 in de maand, exclusief btw.
Winnaar:
Business Excellence Awards 2022
Best Labour law & Debt collection advisors 2022 - BeNeLux

Legal + Finance

Home / Legal + Finance

Abonnement: Juridisch advies & de financiële administratie

Hoe werkt het?

Wij zorgen ervoor dat uw financiële administratie up-to-date blijft en klaarstaat voor de eerstvolgende aangifte. Uw boekhouding is altijd compleet en correct verwerkt, zodat u zorgeloos de belastingaangifte kunt doen. Als u dat wilt, stellen wij voor u een jaarrekening op die voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst stelt. In het abonnement zit ook juridisch advies. Daarmee heeft u een huisjurist voor een vast bedrag per maand aan u gekoppeld. Wij stellen voor u bijvoorbeeld algemene voorwaarden op, kijken uw arbeidsovereenkomsten na of controleren non disclosure agreements. Daarnaast regelen wij uw incassoprocedures. Zo hoeft u geen incassobureau meer in te schakelen.

Stuurt u of ontvangt u een dagvaarding en als er moet worden geprocedeerd in de rechtbank, dan ontvangt u ook nog eens een korting op ons geldend uurtarief!

Kortom, u ontvangt juridisch en financieel advies en bijstand waar u van op aan kunt.

Ik wil meer informatie over juridisch advies & de financiële administratie!

Huisjurist en Boekhouding

Legal + Finance 1-ster


  • Huisjurist
  • Boekhouding
  • 10% korting
  • Voor ZZP’ers

€ 350,00 per maand


Ik neem dit abonnement!

Legal + Finance 2-ster


  • Huisjurist
  • Boekhouding + salarisadministratie
  • 15% korting
  • Voor MKB’ers

€ 700,00 (vanaf)


Ik neem dit abonnement!

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten
085 – 303 8277


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contact opnemen

Wat mensen van ons vinden

Ons team van juristen adviseert u zodat u weet waar u aan toe bent, vraagt u om aanvullende informatie en regelt uw juridische zaken namens u. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen.

5.0
Zishan is een zeer bekwame jurist die mij heeft geholpen met niet één, maar twee zaken. Dit heeft Zishan ontzettend professioneel en vlot afgehandeld voor mij. Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Zishan was dat hij meteen begreep wat mijn problemen waren en mij verschillende opties gaf. Ik ben zeer tevreden over de ongelofelijk aangename samenwerking met Zishan!

Aryana

10-11-2021

Google
5.0
Zishan is een zeer bekwame professionele arbeidsrecht advocaat. Bij mijn casus alleen telefonisch en via mail contact gehad, desondanks ontzettend goed contact. Vriendelijk en toont begrip voor je situatie. Nam al het contact met de werkgever over, waardoor ik er wat minder zorgen van had. Erg blij dat ik voor dit advocatenkantoor heb gekozen! Heel erg bedankt Zishan!

Pasanbra

02-01-2022

Google