Juridische bijstand
Of u nu een arbeidsrecht jurist nodig heeft, rechtsbijstand wilt of juridische advies wilt krijgen… Bij het juridische kantoor Ember law firm uit Rotterdam kunt u terecht om u juridisch bij te laten staan. Dat met een inkomensafhankelijk uurtarief vanaf 102,85 euro, inclusief btw. U kunt gebruikmaken van diverse mogelijkheden.
Winnaar:
Business Excellence Awards 2022
Best Labour law & Debt collection advisors 2022 - BeNeLux

Juridische bijstand

Home / Juridische bijstand

Hoe werkt het?

U ontvangt een dagvaarding in een conflict en weet niet wat u moet doen. Met de dienst juridische bijstand vertegenwoordigen wij u niet alleen, wij nemen ook de zorg voor het juridische traject van u over.

Wij komen op voor uw belangen, zonder dat u het stuur over de situatie verliest. Wij schikken een juridische procedure als dat verstandig is, maar gaan het gevecht aan in de rechtszaal als dat noodzakelijk blijkt. Standvastig. Hard op de zaak, zacht op de relatie. Wij benoemen pijnpunten als dat u helpt en nemen u mee de juridische uitgangspunten van uw situatie te vinden.

Ember law firm kan u helpen met de onderstaande onderwerpen:

Ik wil meer informatie over juridische bijstand!

Werk & Inkomen

Particulieren kunnen bij ons terecht voor vragen over het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is meer dan alleen een arbeidsovereenkomst tussen een werkgever en werknemer. Zo kunt u denken aan de volgende onderwerpen waar wij u over kunnen adviseren en kunnen bijstaan.

 • Arbeidsvoorwaarden (bijv. geen salaris ontvangen)
 • Verlenging of vroegtijdige beëindiging van uw contract
 • Re-integratie en ziekte
 • Ontslag, transitievergoeding en schadevergoeding

Buren & Wonen

Particulieren kunnen bij ons terecht voor vragen over het burenrecht en huurrecht. Zo kunt u denken aan de volgende onderwerpen waar wij u over kunnen adviseren en kunnen bijstaan.

 • Geluidsoverlast van buren
 • Schade in of rondom uw woning (opstal en inboedel)
 • Opzegging van uw huurcontract
 • Gebreken en huurverlagingen

Aankoop & Garantie

Particulieren kunnen bij ons terecht voor vragen over het consumentenrecht. Consumenten zijn door de wet redelijk goed beschermd. Toch leert de praktijk ons dat recht hebben niet automatisch betekent dat u dat recht ook zult krijgen. Een jurist kan daar vaak verandering in brengen. Wij kunnen u adviseren en bijstaan over de volgende onderwerpen.

 • Conformiteit en non-conformiteit
 • Annulering, herroeping of ontbinding
 • Onredelijke algemene voorwaarden
 • Garantie en schadevergoeding

Incasso & Schade

Incasso en incassobureau’s. Wie kent ze niet. Een vordering van € 50,00 verandert opeens in een vordering van € 550,00 en dat vanwege zogenaamde buitengerechtelijke incassokosten. In veel gevallen is het incassobureau’s niet toegestaan om incassokosten in rekening te brengen. Wij kunnen de vordering voor u controleren en u adviseren en bijstaan over de volgende onderwerpen.

 • Onterechte vorderingen
 • Schrijven van een betwisting van een factuur
 • Tegenvorderingen instellen
 • Aansprakelijkheidskwesties (bedrijfsongeval/letsel/schade)

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten
085 – 303 8277


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contact opnemen

Wat mensen van ons vinden

Ons team van juristen adviseert u zodat u weet waar u aan toe bent, vraagt u om aanvullende informatie en regelt uw juridische zaken namens u. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen.

5.0
Zishan is een zeer bekwame jurist die mij heeft geholpen met niet één, maar twee zaken. Dit heeft Zishan ontzettend professioneel en vlot afgehandeld voor mij. Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Zishan was dat hij meteen begreep wat mijn problemen waren en mij verschillende opties gaf. Ik ben zeer tevreden over de ongelofelijk aangename samenwerking met Zishan!

Aryana

10-11-2021

Google
5.0
Zishan is een zeer bekwame professionele arbeidsrecht advocaat. Bij mijn casus alleen telefonisch en via mail contact gehad, desondanks ontzettend goed contact. Vriendelijk en toont begrip voor je situatie. Nam al het contact met de werkgever over, waardoor ik er wat minder zorgen van had. Erg blij dat ik voor dit advocatenkantoor heb gekozen! Heel erg bedankt Zishan!

Pasanbra

02-01-2022

Google