Interim-jurist
Een juridisch interim-expert van Ember law firm begeleidt uw onderneming als u voor een langere periode juridisch advies en bijstand nodig heeft.
Winnaar:
Business Excellence Awards 2022
Best Labour law & Debt collection advisors 2022 - BeNeLux

Interim-jurist

Home / Interim-jurist

Interim-jurist: juridisch advies en bijstand voor langere tijd

Hoe werkt het?

Met een interim-jurist haalt u een juridische professional in huis. Bijvoorbeeld voor het opstellen van contracten en algemene voorwaarden, het oplossen van geschillen met klanten, werknemers of leveranciers of als tijdelijke vervanging van uw juridische collega. Als interim-jurist gaan wij bij u aan de slag.

Wij houden korte lijntjes met u, waardoor wij proactief juridische problemen kunnen voorkomen. Mocht het toch tot een rechtszaak komen, dan behartigt de interim-jurist uw belangen. Deze kan daarbij bogen op jarenlange ervaring en opgedane juridische kennis. Dat alles tegen een lager tarief, omdat het om een langdurige periode van een interim-opdracht gaat.

Ik ontvang graag meer informatie over de interim-jurist!

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten
085 – 303 8277


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contact opnemen

Wat mensen van ons vinden

Ons team van juristen adviseert u zodat u weet waar u aan toe bent, vraagt u om aanvullende informatie en regelt uw juridische zaken namens u. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen.

5.0
Zishan is een zeer bekwame jurist die mij heeft geholpen met niet één, maar twee zaken. Dit heeft Zishan ontzettend professioneel en vlot afgehandeld voor mij. Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Zishan was dat hij meteen begreep wat mijn problemen waren en mij verschillende opties gaf. Ik ben zeer tevreden over de ongelofelijk aangename samenwerking met Zishan!

Aryana

10-11-2021

Google
5.0
Zishan is een zeer bekwame professionele arbeidsrecht advocaat. Bij mijn casus alleen telefonisch en via mail contact gehad, desondanks ontzettend goed contact. Vriendelijk en toont begrip voor je situatie. Nam al het contact met de werkgever over, waardoor ik er wat minder zorgen van had. Erg blij dat ik voor dit advocatenkantoor heb gekozen! Heel erg bedankt Zishan!

Pasanbra

02-01-2022

Google