Want eerlijk advies is goud waard.
Winnaar:
Business Excellence Awards 2022
Best Labour law & Debt collection advisors 2022 - BeNeLux

Eenmalig Juridisch advies

Home / Eenmalig Juridisch advies

Juridisch advies eenmalig

Geen valse beloftes. Wij doen wat wij zeggen.

Bij juridisch advies eenmalig gaat u met één van onze juristen het gesprek aan. De ervaring leert namelijk dat u met één zo’n juridisch adviesgesprek vaak al voldoende geholpen bent. Wij helpen u verder met onze juridische dienstverlening voor een eenmalige vaste prijs van 100 euro, exclusief btw.

Hoe werkt het?

U maakt afspraak voor een online of een fysiek juridisch adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek nemen wij in zestig minuten uw situatie door. U kunt daarbij al uw vragen stellen en wij beantwoorden zoveel als mogelijk is. Na het gesprek ontvangt u een samenvatting met daarin de besproken zaken. Mocht u verder willen gaan met uw dossier, dan brengen wij het bedrag dat u betaalde voor dit eenmalige adviesgesprek in mindering op uw eerste factuur.

Ik plan een eenmalig juridisch adviesgesprek in!

Bel ons

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 – 17:00
Zaterdag & Zondag: Gesloten
085 – 303 8277


E-mail ons

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een reactie:
contact opnemen

Wat mensen van ons vinden

Ons team van juristen adviseert u zodat u weet waar u aan toe bent, vraagt u om aanvullende informatie en regelt uw juridische zaken namens u. Wij nemen deze taken graag voor u uit handen.

5.0
Zishan is een zeer bekwame jurist die mij heeft geholpen met niet één, maar twee zaken. Dit heeft Zishan ontzettend professioneel en vlot afgehandeld voor mij. Wat ik fijn vond aan de samenwerking met Zishan was dat hij meteen begreep wat mijn problemen waren en mij verschillende opties gaf. Ik ben zeer tevreden over de ongelofelijk aangename samenwerking met Zishan!

Aryana

10-11-2021

Google
5.0
Zishan is een zeer bekwame professionele arbeidsrecht advocaat. Bij mijn casus alleen telefonisch en via mail contact gehad, desondanks ontzettend goed contact. Vriendelijk en toont begrip voor je situatie. Nam al het contact met de werkgever over, waardoor ik er wat minder zorgen van had. Erg blij dat ik voor dit advocatenkantoor heb gekozen! Heel erg bedankt Zishan!

Pasanbra

02-01-2022

Google